Om EbitPro

EbitPro blev etableret i 2014 af Helle Behrndtz Jensen. EbitPro’s formål er at hjælpe og sparre med virksomheder omkring den økonomiske styring fra bogholderiets dagligdagsopgaver til bestyrelsens beslutningsgrundlag.

Professionel økonomistyring

Der er mange ting, der skal tages højde for, når det drejer sig om økonomiskstyring i en virksomhed. Vi står klar til at hjælpe!

Uforpligtende

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at henvende sig for at høre mere om jeres muligheder. Vi står klar med råd og faglig vejledning.

Få overblik

Spar tid og lad os klare diverse økonomiopgaver. Få tid til det, du er god til og få fuldt fokus på at drive din forretning.

Uforpligtende snak

Ring ind til os allerede i dag og hør mere om vores services. Du kan være sikker på, at vi også kan hjælpe netop din virksomhed.

Workshops og foredrag med EbitPro

Kom med til et møde

EbitPro afholder løbende foredrag og workshops. Vores fokus er altid forskelligt, men omhandler typisk økonomistyring i hverdagen. Har du derfor behov for gode råd og tips til hverdagen, kunne dette være noget for dig!

Temaer vi berører

  • Generel regnskabsforståelse 
  • Budgetplanlægning og udarbejdelse
  • Daglige KPI’er
  • Nøgletal ved måneds-, kvartals- og årsafslutning
  • Likviditetstyring

Generelt

Økonomifunktionen er ikke et administrativt onde, der er et “must have” på grund af lovgivningen. Økonomifunktionen er ledelsens værktøj til at drive virksomheden på rette kurs og i tide opdage, hvis der er stormvejr på vej, og kursen må ændres.

CFO rollen i en virksomhed er betydelig og kan være afgørende for virksomhedens overlevelse på sigt – Har I råd til at undvære denne funktion?

EbitPro arbejder på timebasis – vi er der, når I har brug for det, og vi arbejder flexibelt. Vores email og telefon er altid klar til at tage imod opgaver af både kortere og længere varighed.

Kontakt EbitPro for en uforpligtende snak om jeres virksomhed og behov for økonomisk sparring.